Limba Romana pentru expati

Concepute special pentru cetatenii străini care locuiesc sau lucreaza in Romania, cursurile noastre de limba romana pentru expati sunt personalizate pentru a raspunde necesitatilor de invatare ale acestora.

Fie ca locuiesti sau lucrezi temporar in Romania, cursurile de limba romana organizate de proLanguage te pregatesc sub toate aspectele invatarii unei limbi straine: scris, vorbit, ascultat, citit. Sunt practice si interactive si imbina o varietate de activitati de comunicare si invatare, prin cele mai eficiente si moderne metode de predare.

Cu accent pe conversatie si aplicabilitate imediata in situatii reale din viata cotidiana, vei reusi dupa fiecare lectie parcursa sa pui in aplicare tot ceea ce ai invatat.

Raportandu-se la Cadrul European Comun de Referinta pentru Limbi (CECRL), cursurile acopera toate nivelurile de competente, de la incepator (A1) la avansat (C2).

Punem la dispozitia cursantilor nostri un suport de curs original (manual+CD/DVD) care faciliteaza invatarea limbii romane si dezvoltarea tuturor celor 4 abilitati de comunicare.

Organizare cursuri

Cursurile de limba romana pentru expati le organizam doar la cerere (nu in regim open), in general pentru companii, in sistem individual sau de grup restrans.

Se pot desfasura in 2 sedinte pe saptamana, timp de 5.5 luni sau in sistem intensiv de 3-5 sedinte/saptamana.

Pentru detaliii si o oferta de curs, va rugam sa ne contactati la info@prolanguage.ro

Rezerva un loc in grupa a completand formularul de inscrieri.
Te vom contacta imediat pentru detalii, confirmarea si finalizarea inscrierii.