Book Corner – Clubul micilor cititori

Make reading an interesting learning experience

`Book Corner` sau `Clubul micilor cititori` este despre carti si minunata lume a povestilor, despre personaje iubite de copii si create de cei mai indragiti autori din literatura britanica si americana, si nu numai.

`Clubul micilor cititori` isi propune sa insufle copiiilor drag de carti, de a fi intre carti, de a citi si a spune povesti, de a crea propriile istorisiri si personaje. In plus, dezvolta imaginatia, creativitatea si capacitatea de exprimare a copiilor. Fiind un club in limba engleza, va imbunatati, vocabularul si abilitatile de comunicare in engleza.

Transpunerea in diverse contexte din lumea personajelor din povesti si cartile citite, largeste orizontul de cunoastere al copiilor si le starneste interesul pentru lectura. Copiii au parte de actiune, mister si aventuri prin intermediul unor povestiri celebre.

Personajele literare sunt readuse la viata prin ilustratii colorate, exercitii interactive, cantece si activitati audio/video, incurajand copiii sa isi exprime opiniile, sa povesteasca si sa citeasca in engleza.

Arta de a spune povesti – story telling – reprezinta o modalitate excelenta de a invata o limba straina. Totodata, dezvolta si modeleaza personalitatea copiilor, diverse atitudini, ii ajuta sa interactioneze si le da initiativa in exprimarea ideilor.

Ne intalnim la Book Corner: sambata, intre orele 10.00 – 12.00.

Modulul de toamna are 6 intalniri de 2 ore fiecare (12 ore engleza).

Perioada: 14 oct – 18 noiembrie 2017

Clubul se adreseaza copiilor cu varsta intre 7 si 10 ani si vor participa la activitati in grupe diferite, in functie de varsta si nivel de cunostinte.

Locuri disponibile: 12 copii/grupa.

Detalii despre tarife si inscrieri la info@prolanguage.ro

Afla detalii si despre cursurile Cambridge English pentru copii