Cambridge Club pentru Copii – Cambridge Young Learners Club

Intelegand beneficiile pregatirii elevilor pe metodologia Cambridge si ale obtinerii unui certificat Cambridge am deschis Cambridge Club pentru Copii (8-12 ani).

Testele Cambridge pentru copii (Movers si Flyers) sunt recunoscute de Ministerul Educatiei la trecerea in clasa a -V-a cu profil intenisv engleza.

Bucurandu-ne de succesul a 4 generatii de elevi ai ProLanguage care si-au obtinut diplomele Cambridge cu rezultate remarcabile, dorim sa sprijinim cat mai multi copii de clasa a III-a si a-IV-a in pregatirea pentru testele Cambridge pentru copii (YLE Starters, Movers, Flyers).

In calitate de Centru de pregatire si examinare Cambridge, recunoscut de Cambridge si British Council si avand o vasta experienta in pregatirea elevilor pentru pentru testele Cambridge pentru copii, cunoastem foarte bine metodologia si programa Cambridge asigurand astfel elevilor nostri pregatirea necesara obtinerii cu succes a faimoaselor diplome Cambridge pentru copii.

Clubul Cambridge pentru copii nu reprezinta un curs propriu-zis de engleza ci o serie de ateliere interactive in limba engleza, cu specific Cambridge, in care ii ajutam pe copii sa isi imbuantateasca cunostintele si toate cele 4 abilitati de comunicare in engleza (citire, scriere, ascultare, vorbire) pentru a putea sustine testele Cambridge pentru copii.

La momentul inscrierii in Club copiii sunt evaluati iar pregatirea o facem diferentiat, in functie de nivelul de cunostinte si tipul testului Cambridge – Starters, Movers sau Flyers.

Pregatirea o facem pe materiale originale si oficiale Cambridge, facem simulari si familiarizam copiii cu formatul testelor Cambridge astfel incat experienta testului sa fie una placuta iar ei sa se simta increzatori in ziua testului.

Organizare:

Modulul de toamna/iarna: 25 ore didactice, cu desfasurare 1 data/saptamana in sedinta de 1.5h didactica. Perioada: 12 octombrie 2017- 8 martie 2018.

Locuri disponibile: 12 copii/grupa.

Vezi calendarul de cursuri.

Detalii despre tarife si inscrieri la info@prolanguage.ro

Afla detalii si despre cursurile Cambridge English pentru copii