Theatre Club for kids – Club de teatru pentru copii, in limba engleza

Invatarea limbii engleze prin teatru – theatre games & drama activities – reprezinta o metoda inedita, practica si captivanta, care-i ajuta pe copii sa invete mai usor si placut.

La Clubul de teatru pentru copii citim, ascultam si spunem povesti atent selectate pe care apoi le punem in scena ca piesa de teatru, devenind pentru o perioada mici actori.

Prin punerea in scena a pieselor de teatru, prin jocuri de rol, cantece si activitati interactive, copiii isi imbogatesc vocabularul, isi exerseaza engleza, pronuntia si intonatia, si de asemenea isi dezvolta memoria, creativitatea si gestica.

Marionetele, ilustratiile, crearea propriilor costume de teatru si a cadrului in care se joaca piesa incurajeaza constant implicarea copiilor facand invatarea limbii engleze rapida, usoara si distractiva.

Povestirile sunt animate de imagini colorate, prezentate și pe suport CD/DVD, incurajand conversatia si exprimarea ideilor astfel incat si cei mai timizi copii vor comunica in engleza.

Theatre Club for Kids se organizeaza: sambata, intre orele 10.00 – 12.00.

Modulul de toamna are 6 intalniri de 2 ore (12 ore engleza).

Perioada: 14 oct – 18 noiembrie 2017

Clubul se adreseaza copiilor cu varsta intre 7 si 10 ani si vor participa la activitati in grupe diferite, in functie de varsta si nivel de cunostinte.

Locuri disponibile: 12 copii/grupa.

Detalii despre tarife si inscrieri la info@prolanguage.ro

Afla detalii si despre cursurile Cambridge English pentru copii