Club de vacanta

English Summer Club by ProLanguage invită copiii cu vârsta între 5 şi 10 ani să petrecem împreună o vară de neuitat cu joc și voie bună dar și acumulare de cunoștințe noi și dezvoltare de abilități.

Vara aceasta învățăm accelerat limba engleză prin metoda științifică Neuron English dar şi prin alte jocuri şi activităţi educative pentru copii, în limba engleză.

Distractiv și super inteligent!

În clubul de vacanță ne vom întâlni cu personaje amuzante și super inteligente care ne vor provoca să învățăm limba engleză într-un mod inedit prin programele de învățare interactive.

ORGANIZARE

English Summer Club se desfășoară în perioada 25 iunie – 20 iulie 2018, într-un mediu ultra modern, fiind destinat preșcolarilor (vârsta minimă 5 ani) și copiilor care în vara aceasta au absolvit clasa 0, clasa I, clasa a-II-a și a-III-a.
Tematica și activităţile sunt personalizate în funcție de vârstă, de nivelul de cunostințe de limba engleză și de interesul copiilor, urmărind obiective specifice de învățare și de dezvoltare de abilități.

De ce English Summer Club by ProLanguage?
  • 11+ ani experienţă în organizarea cursurilor de limba engleză şi a programelor pentru copii
  • 40 ore de engleză la club
  • cele mai noi si eficiente metode de predare
  • activitati inedite pentru copii

 
Locație desfăşurare: Centrul ProLanguage, str. Someșului Nr. 3, Ap.2, Sibiu.

Activităţile se desfăşoară atât în sediul nostru cât şi în aer liber, copiii fiind permanent însoţiţi de profesorii și însoțitorii noștri.
Rezervă un loc pentru copilul tău la: info@prolanguage.ro
0744 795 396; 0269 250 090

Termen limită înscrieri: 20.06.2018

Rezerva un loc in grupa a completand formularul de inscrieri.
Te vom contacta imediat pentru detalii, confirmarea si finalizarea inscrierii.