Cursuri companii

Dorința de a contribui la succesul organizațiilor cu care colaborăm
  • 11+ ani experiență în elaborarea și organizarea cursurilor de limbi străine pentru companii
  • Peste 120.000 ore de curs livrate adulţilor
  • Peste 1.100 adulți au învățat cu noi
  • 99% rată de promovabilitate cu brio la teste
  • 99 % retenție clienți

Cu o experienţă de peste 11 ani în organizarea cursurilor de limbi străine pentru companii ne remarcăm prin profesionalism şi creativitate în elaborarea unor programe de formare eficiente şi o continuă adaptare a acestora la necesităţile de formare ale firmelor cu care colaborăm.
Au ales sa invete cu noi cele mai renumite companii si institutii din judeţul Sibiu reusind astfel sa cream parteneriate pe termen mediu si lung in cadrul carora ne-am adus contributia la dezvoltarea profesionala a angajatilor si la cresterea competitivitatii companiilor pe piata.

Excelență în predarea limbilor străine

Metoda de predare proLanguage este interactiva, centrata pe cursant si integreaza cele mai noi concepte de predare (Learning by doing/Invatare prin actiune, NLP, Multiple intelligences) cat si principiile invatarii non-formale specifica adultilor.

Cursurile proLanguage pentru adulti dezvolta toate cele 4 abilitati de comunicarescris, vorbit, ascultat, citit – in cadrul fiecarei ore de curs, prin variate activitati de comunicare, de imbogatire a vocabularului si a cunostintelor de gramatica, prin dialoguri, jocuri de rol dar, timp individual de studiu, exercitii de scriere, citire si ascultare.

Cursurile noastre acopera toate nivelurile de cunoastere a limbii, de la incepator (A1) pana la avansat (C2), conform Cadrului European Comun de Referinta pentru Limbi al Consiliului Europei.

Pentru formarea abilitatilor de comunicare intr-o limba straina a angajatilor, companiile pot alege din varietatea de cursuri de limba engleza cat si alte limbi straine (franceza, germana, italiana, spaniola).

Solicita o oferta la office@prolanguage.ro

Oferim companiei tale consultanta necesara pentru alegerea programului de training potrivit, personalizat necesitatilor specifice de formare. [/cs_text]