Consultanta si Evaluarea Personalului

Evaluarea personalului este un serviciu pe care l-am creat special pentru companii pentru a le ajuta sa afle nivelul de cunostinte si competente lingvistice al angajatilor sau al potentialilor candidati pentru un post in cadrul companiei.

Programul nostru de evaluare este un instrument foarte util si personalizat si a fost dezvoltat pentru a veni in intampinarea organizatiilor care doresc o evaluare rapida si sigura a nivelului de cunostinte de limba straina al angajatilor.

Testarea si evaluarea angajatilor este disponibila atat in sistem individual cat si colectiv. Testele de plasare sunt adaptabile interesului companiei si evalueaza abilitatile de ascultare, citire, comunicare orala cat si cunostintele de gramatica si vocabular.

Informatiile pe care le oferim angajatorilor in urma evaluarii personalului privind abilitatile lingvistice ale candidatilor sunt obiective, sigure si relevante. Ulterior, pe baza rezultatelor testului de plasare si in functie de necesitatea de formare a angajatilor, stabilim cel mai eficient program de formare.

Imbunatatim evaluarea limbii engleze cu APTIS

Exclusiv la ProLanguage, companiile pot beneficia de APTIS, cel mai eficient test de evaluare al abilitatilor lingivstice in limba engleza.

Afla detalii despre cum APTIS poate fi aplicat in compania ta.

Apeleaza la serviciile noastre de consultanta si contacteaza-ne la office@prolanguage.ro