Engleza generala – English4Life

Cursurile de engleza generala – English4Life – ofera bagajul necesar de cunostinte utile in special in interactiunea de zi cu zi, in situatii de necesitate imediata precum: vacante si calatorii, directii si indicatii pe strada, la cumparaturi, la restaurant, la o agentie de turism, intr-o cafenea sau la un interviu de angajare si nu numai.

Sunt necesare si recomandate pentru a construi o baza solida de cunostinte de limba engleza (gramatica si vocabular) dar si pentru a dezvolta cele 4 abilitati de comunicare: scriere, citire, ascultare si vorbire.

Invatarea limbii engleze se face de la simplu la complex, respectiv de la nivel incepator (A1) pana la avansat (C2), in conformitate cu Cadrului European Comun de Referinta pentru Limbi.

In functie de necesitatile de formare ale cursantilor, un bun nivel de cunostinte de limba engleza iti permite continuarea invatarii limbii in cadrul cursurilor specializate de Engleza la locul de munca (English4Life), de afaceri, pe diverse domenii de activitate sau a cursurilor de pregatire pentru examene internationale.

De ce ProLanguage?
  • cele mai bune manuale si metode de predare, utilizate la nivel international
  • cursuri personalizate si adaptate necesitatilor de formare ale companiei
  • experienta vasta a profesorilor nostri formatori specializati in formarea adultilor
  • obiective SMART în elaborarea programului de formare
  • mediu de studiu relaxant si placut
  • se invata usor, placut, metodic

Solicita o oferta personalizata la office@prolanguage.ro