Engleza pentru afaceri – Business English

Oameni de afaceri si manageri ai companiilor nationale si multinationale din Sibiu, si nu numai, apreciaza cursurile Business English organizate de noi. Datorita cursurilor noastre acestia interactioneaza acum cu mai multa usurinta cu colegii si partenerii de afaceri internationali si si-au creat noi oportunitati de business.

Pentru ca engleza este limba internationala a afacerilor, cursurile de engleza pentru afaceri se adreseaza persoanelor care lucreaza sau doresc sa lucreze in mediul international al afacerilor ceea ce presupune contactul cu vorbitori de limba engleza si necesita un limbaj specializat.

In cadrul cursurilor sunt dezvoltate toate abilitatile de comunicare  – scris, vorbit, ascultat, citit – cu accent pe vocabularul specializat, concentrat pe intalniri de afaceri, prezentari, negocieri, planificari, relatii cu clientii si partenerii de afaceri, etc.

De ce cursurile Business English la ProLanguage?
  • Beneficii 2-in-1: exersarea limbii engleze si experienta de business (studiile de caz  ofera sfatul expertilor in afaceri)
  • Cursuri personalizate in functie de necesitatile de formare, cu obiective SMART
  • Profesori cu experienta in predarea limbii engleze pentru afaceri
  • Cel mai bun suport de curs, elaborat de profesori ai scolilor de afaceri  internationale
  • Certificate internationale (Cambridge BEC, LCCI )

Cursurile se organizeaza one-to-one sau pentru grupuri, in regim intensiv sau extensiv pe o perioada de 3 pana la 5.5 luni.

Solicita o oferta si consultanta la office@prolanguage.ro

Te ajutam sa alegi cel mai eficient program de training, special conceput pentru compania ta.