Clienti

Am castigat in timp aprecierea clientilor nostri

Cursurile noastre ne-au recomandat de-a lungul timpului, an de an tot mai multe companii dar si persoane fizice alegand sa invete cu noi. Rezultatele obtinute in cadrul cursurilor organizate de noi, au plasat Pro Language pe lista de furnizori de formare preferati ai marilor companii si ai cursantilor care au ales sa invete cu noi.

Le multumim!

Testimoniale

Companii

 •  

   

  “Pe parcursul intregii perioade de derulare a proiectului, dna. Tatu si intreaga echipa de profesori formatori care s-au implicat in livrarea cursului, si-au indeplinit obligatiile cu profesionalism si seriozitate, serviciile prestate intrunind criteriile calitative solicitate, obiectivele de formare ale acestei sesiuni de intruire si indeplinirea obiectului contractului  realizandu-se cu succes.

  Urmare a bunei colaborari dintre institutiile noastre, Municipiul Sibiu o recomanda cu incredere pe dna. Tatu si Centrul de Limbi Straine ProLanguage, Sibiu, pentru implicarea in proiecte similare”

  Primar dl. Klaus Werner Iohannis
  Primaria Municipiului Sibiu

 •  

   

  “Imi exprim aprecierea fata de colaborarea companiilor E.ON Gaz Romania Regiunea Sud Sibiu şi E.ON Gaz Distributie Regiunea Sud Sibiu cu firma Pro Language.

  Am decis să colaboram cu firma Pro Language inca din anul 2005, ca furnizor de servicii de cursuri de limbi straine. Datorită calitatii deosebite a serviciilor prestate si a eficientei procesului de training am continuat colaborarea pana in anul 2010. Totodata, echipa de profesori de la Pro Language, prin profesionalismul membrilor sai, a oferit intotdeauna suportul in alegerea celor mai bune optiuni si solutii pentru solicitarile noastre punctuale, legate de serviciile de cursuri de limbi straine.

  In concluzie, recomand compania Pro Language ca fiind un colaborator profesionist si de incredere pentru orice companie cu care va relationa si apreciez serviciile sale de calitate si flexibilitatea solutiilor oferite, care o diferentiaza intr-un mod favorabil fata de competitorii sai.”

  Ionela Muresan
  Sef Serviciu HR Management Sud
  E.ON Gaz Romania Regiunea Sud Sibiu si E.ON Gaz Distributie Regiunea Sud Sibiu

 •  

   

  “De-a lungul colaborării cu compania E.ON doamna Diana Tatu a pregatit peste 100 de angajati si a dovedit tact si perseverenta atat la curs cat si in relatiile de colaborare din cadrul companiei. A valorificat toata experienta si toate cunostintele sale de specialitate pentru a crea o atmosfera motivanta si unita in timpul orelor de curs pentru ca participantii sa-si poata valorifica la maximum toate resursele creative in procesul de invatare a limbii engleze.”

  Sibiu, 20.01.2009
  Bandila Roxana
  Sef Departament Dezvoltare
  Personal/Management
  E.ON SERVICII SRL

 •  

   

  “Colaborarea cu PRO LANGUAGE a fost intensa si fructuoasa. Apreciem in mod deosebit prestatia doamnei Diana Tatu pentru disponibilitatea si flexibilitatea companiei de a realiza cursuri intensive customizate in functie de programul de lucru al participantilor, pentru adecvarea tematicilor instruirii si a materialelor de curs, pentru seriozitatea si temeinicia ducerii la indeplinire a cerintelor contractuale, pentru metodele moderne de instruire utilizate si incurajarea permanenta a cursantilor pentru invingerea barierelor personale in utilizarea limbii engleze si pentru imbunatatirea nivelului individual de utilizator al limbii engleze dupa standardele europene, cat si pentru gradul crescut de satisfactie al participantilor la curs stabilit in urma chestionarelor de feedback date de cursanti.”

  Sibiu, 23.03.2012
  Ing. Florentina Badea
  Director Romania
  S.C. DAFORA S.A

 •  

   

  “Colaborarea firmei Somarest cu ProLanguage a debutat in Martie 2011 si a constat in derularea mai multor proiecte de predare a limbilor franceza, engleza și romana, in beneficiul angajatilor companiei noastre.

  Indiferent dacă a fost vorba de cursuri individualizate sau de cursuri de grup (anul trecut mai mult de 30 de angajati ai firmei Somarest au participat la cursuri de limba franceza), am apreciat de fiecare data la colaboratorii nostri din cadrul Pro Language capacitatea de adaptare la nevoile si cerintele cursantilor. Cursurile au un caracter interactiv si folosesc metode si materiale de predare moderne si specifice formarii adultilor, iar formatorii stiu sa motiveze participantii si sa faciliteze acumularea de cunostinte.

  Datorita tuturor acestor aspecte, colaborarea noastra continua si in prezent, iar Pro Language este pe lista noastra de furnizori de formare „preferati”, atunci cand se pune problema de a organiza un nou curs de limba straina.”

  Cristina Bacila
  Responsabil Formare
  Somarest

 •  

   

  “Profesionalismul cu care doamna Tatu Diana a reusit sa capteze interesul grupului nostru, insotit de energia si entuziasmul sau au facut din acest training un eveniment deosebit.

  Datorită firii sale deschise si sociabile, precum si a metodelor de predare adaptate specificului companiei Eurofoam, a inspirat cursantilor dorinta de a participa cu placere la orele de limba engleza.

  O recomand cu caldura pe doamna Tatu Diana tuturor partenerilor de afaceri.”

  Sibiu, 12 iulie 2011
  Mihaele Agarbicean
  Manager Resurse Umane
  SC EUROFOAM SRL, Sibiu

Ce spun cursantii nostri?

 • „Modul de predare exceptional, conditiile pe durata cursului excelente!”

 • “Sehr gut. Die Lehrerin ist sehr schön!”

 • „Sunt foarte multumita de modul cum a fost predat cursul de limba germana.”

 • „In final va multumim pentru efortul d-voastra si pentru ca ne-ati invatat sa vorbim limba engleza şi germana.”

 • „Foarte util!”

 • „A fost extraordinara prestatia cadrului didactic.”

 • „Prestatia intregului colectiv de predare a fost excelenta!”

 • „Am fost si sunt multumit de modul in care au fost predate cursurile de limba engleza si germana.”

 • „Metodele de predare foarte bune!”

 • „Super cadru didactic! Foarte responsabil!”

 • „Cursul s-a desfasurat in cele mai bune conditii, cadrul didactic a dat dovada de o foarte buna pregatire profesionala, intelepciune ai tact.”

 • „Curs de calitate realizat cu personal foarte bine pregatit.”

 • „Sunt multumit de felul cum s-a desfasurat cursul de limba engleza.”

 • „Foarte, foarte multumit de felul in care s-au desfasurat activitatile si cum a fost predat acest curs de limba engleza.”

Copii & parinti

In curand

Video

In curand

[/cs_row][/cs_section]