12 ani de excelenta in predarea limbilor straine

 

 • cursuri de limbi straine: generale si de specialitate
 • cursuri pentru examene internationale
 • cursuri corporate
 • cursuri pentru copii si adulti
 • examene Cambridge, IELTS & LCCI
 • traduceri
 • 12 ani experienta
 • peste 120.000 ore de curs
 • peste 1200 cursanti
 • 98 % promovabilitate cu brio la teste
 • 99% retentie cursanti
 • peste 150 candidati la examenele internationale in 2017

Ne-am dezvoltat ca centru de excelenta in predarea limbilor straine, organizand in prezent cea mai diversificata gama de cursuri de limba engleza din judetul Sibiu: cursuri generale pentru toate nivelurile de competente, cursuri de specialitate pe diverse domenii, cursuri pentru examene internationale (Cambridge, IELTS, LCCI), dar si cursuri de limba italiana, franceza (DELF/DALF), germana, spaniola si romana pentru expati.

Cursurile ProLanguage urmeaza clasificarile Cadrului European Comun de Referinta pentru Limbi (The Common European Framework for Languages) al Consiliului Europei, respectiv nivelurile de competente A1-C2.

Venim in intampinarea cursantilor cu o abordare placuta şi eficienta a modului de predare şi invatare a limbilor straine – metoda comunicativa, interactiva, aplicand conceptul de Learning by DoingInvatare prin actiune, CLIL si inteligente multiple in toate cursurile pe care le organizam.

Cursurile noastre sunt cele ce ne-au recomandat de-a lungul timpului, an de an tot mai multe companii dar si persoane fizice alegand sa invete cu noi. Suntem incurajati in permanenta de aprecierile cursantilor, convingandu-ne sa continuam, sa dezvoltam noi servicii si noi metode de predare (Clienti).

Din 2014 suntem Partener British Council pentru judetul Sibiu, Gold Member, si in aceasta calitate Centru Oficial de Pregatire si Examinare Cambridge si IELTS, premiat in 2017 ca unul dintre cele mai bune centre Cambridge din Romania, cu Exceptional Educational Impact.

Viziune, Misiune, Valori

Viziune: Credem ca a invata sta in natura noastra umana. Putem insa deveni cu adevarat profesori doar daca ramanem, in acelasi timp, si elevi.

Prin ProLanguage, ne-am asumat rolul de specialisti in predarea limbilor straine. Profesorii nostri studiaza in permanenta pentru a aduce noutate si plus de valoare cursurilor noastre si metodelor de predare.

Misiune: Prin ceea ce facem zi de zi, ne propunem sa contribuim la dezvoltarea personala si profesionala a celor din jurul nostru, deschizandu-le calea, prin invatarea limbilor straine, spre noi cunostinte, experiente si oportunitati.

Valori:

–  Impreuna

–  Integritate

–  Creativitate

–  Daruire

Pro Language de-a lungul timpului

2005 – Infiintare ProLanguage ca furnizor de cursuri de limba engleza adresate companiilor si institutiilor din Jud. Sibiu.

2009 – Lansarea cursurilor de limba engleza in regim open, pentru adulti si copii, a cursurilor de pregatire Cambridge si germana pentru prescolari.

2011 – Extinderea gamei de cursuri si lansarea cu succes a cursurilor de limba italiana, germana si franceza pentru adulti, importante companii si brand-uri internationale, dar si persoane fizice devenindu-ne clienti.
– Introducerea cursurilor de limba engleza de specialitate (medicina, domeniul financiar-bancar, afaceri si industrie, etc.)
– Furnizor de cursuri de engleza si germana in cadrul proiectului de formare profesionala a personalului din Serviciul Public de Politie Locala al Municipiului Sibiu (program finantat de Primaria Municipiului Sibiu prin fonduri europene).

2013: Centru Acreditat de Examinare LCCI, introducerea cursurilor de pregatire pentru certificatele internationale LCCI.

2013: ProLanguage devine marca inregistrata la OSIM, certificat nr. 125071/13.02.2013.

2012 – 2014: Partener principal si finantator al programului de educatie nonformala YouthBank Sibiu.

2013 – 2016: Partener principal si finantator SemiMaraton Sibiu – Cursele copiilor.

2014 – 2017: Partener British Council & Centru Oficial de Examinare Cambridge & IELTS.

2017: Recunoastere Cambridge English ca unul dintre cele mai bune centre de examinare din Romania, cu impact educational exceptional.