Servicii lingvistice complete

 
Am dezvoltat Centrul de Excelenta ProLanguage pentru a putea raspunde la cat mai multe necesitati in domeniul limbilor straine: invatare (cursuri de limbi straine), evaluare (testare & examinare) dar si servicii de traducere (engleza, franceza, germana)

Cursuri de limbi straine

Organizam cursuri de limbi straine pentru toate nivelurile de competente, cursuri de limba generala cat si de specialitate pe diverse domenii. Implementam programe de formare interne in cadrul companiilor si sustinem cursuri deschise pentru copii, studenti si adulti.

Testare & Examinare

Cu noi, in calitate de Centru Oficial de Pregatire si Examinare pentru examene internationale, elevii, studentii si adultii pot sustine examene de tip Cambridge, IELTS, LCCI si DELF/DALF.

Asiguram alaturi de centrele internationale partenere consultanta specifica pentru inscrierea la examene, organizam cursuri de pregatire si examene internationale.

Oferim servicii personalizate de testare a cunostintelor de limba si consiliere in vederea alegerii cursului si examenului care vi se potriveste cel mai bine.

Special pentru companii, asiguram consultanta in procesul de recrutare a candidatilor pentru posturile care necesita cunoasterea unei limbi straine, precum si servicii de testare si evaluare a angajatilor.

De ce sa inveti la ProLanguage?

Usor, placut, metodic… Tot ceea ce iti doresti de la un curs de limbi straine!

  • 12 ani experienta in predarea limbilor straine
  • Cele mai noi si eficiente metode de predare
  • Cel mai bun suport de curs (manuale internationale, suport audio-video)
  • Cursuri interactive, personalizate pe necesitati de formare
  • Focus pe fiecare participant (grupe optime de 10-12 cursanti)
  • Mediu de invatare la standardele scolilor internationale
  • 100% garantia calitatii