Partener Principal Youthbank Sibiu 2013

 Despre YouthBank

Echipa YouthBank Sibiu
YouthBank este un program de educatie non-formala si responsabilizare a tinerilor.

Administrat de catre un grup de liceeni selectati si formati, YB urmareste constituirea, promovarea si administrarea transparenta a unui fond special destinat proiectelor implementate de catre liceeni. este un mecanism  prin care sunt incurajate comportamente ale tinerilor legate de: filantropie, initiativa civica, responsabilitate.

In Sibiu programul este implementat de Fundatia Comunitara Sibiu.

Diploma YouthBank 2014De ce am ales să sprijinim YouthBank Sibiu dintre cele 23 de cauze înscrise în semiMaratonul Sibiu 2013?

Din perspectiva ProLanguage, putem spune că YouthBank are anumite puncte comune cu misiunea centrului. Prin ceea ce facem zi de zi la ProLanguage, ne propunem să contribuim la dezvoltarea personală și profesională a celor din jurul nostru, deschizându-le calea, prin învățarea limbilor străine, spre noi cunoștințe, experiențe și oportunități.

Pentru grupul de liceeni, ca si grup de initiativa implicat in mod direct in proiect, YouthBank reprezinta noi cunostinte, experiente si oportunitati. Este o excelenta scoala de dezvoltare presonala si un model de succes , de implicare activa pentru a produce o schimbare pe care toti o dorim in comunitatile noastre.

Investind in acesti tineri, investim de fapt intr-o noua generatie de lideri, cu o atitudine responsabila care incurajeaza filantropia si initiativa civica.

Prezentă la SemiMaratonul Sibiu 2013, echipa ProLanguage a susținut cu entuziasm alergătorii YouthBank, mobilizându-și micii cursanți să alerge pentru această cauză în cadrul cursei pentru copii. În semn de apreciere pentru implicare și efortul făcut, câștigătorii au primit premii constând în cărți și cursuri de limba engleză.

DSC05779 DSC05754 DSC05763