Cum te inscrii la un examen Cambridge Computer-Based?

Deoarece dorim sa facem experienta sustinerii unui examen Cambridge cat mai placuta si facila, iti propunem si varianta Cambridge Exams Computer Based.

Examenele Computer Based (pe computer) sunt programate la Sibiu in diverse sesiuni pe anpunem, cu sustinere la seduiul nostru.

Pentru sustinerea examenelor Cambridge pe computer avem insa la dispozitie un număr limitat de locuri, in ordinea primirii inscrierilor si nu se accepta transferuri la un alt centru de examinare British Council.

1. Inscrierea la examen

Se va face cu minim 2 saptamani inainte de data examenului pentru care este auntata sesiune de examinare Cambridge computer based la Sibiu.

Vezi Calendarul de examene Cambridge 2018, Sibiu organizate in Centrul ProLanguage (in curand).

Alege examenul dorit, data de examinare si trimite-ne un email cu solicitarea de inscriere la examen.

Vom reveni imediat cu un e-mail de confirmare a primirii solicitarii tale si detalii privind inscrierea. Daca nu primești acest email imediat dupa solicitarea de inscriere, contacteza-ne urgent!

2. Taxa de examen

Se achita doar dupa ce primesti confirmarea noastra privind disponibilitatea locurilor pentru computer based.

Contacteaza-ne pentru detalii privind inscrierile

3. Date sesiuni de examinare la Sibiu

Datele sesiunilor de examinare sunt stabilite conform calendarului oficial de examinare al Cambridge Assessment English.

Data probei de Speaking (vorbire) este stabilită de centrul nostru, in cadrul intervalului stabilit de Cambridge Assessment English si va fi comunicata prin e-mail candidatilor cu aproximativ doua saptamani inaintea primei date de examen.

Daca observi ca nu ai primit aceasta informatie cu cel putin sapte zile inaintea intervalului probei de Speaking, te rugam sa ne contactezi imediat.

Afla detalii despre examenele Cambridge computer based sau contacteaza-ne la info@prolanguage.ro.