Cum te inscrii la DELF/DALF?

Examenele de limba franceza DELF/DALF sunt disponibile atat in varianta pentru elevi cat si pentru adulti.

Deoarece competentele lingvistice de comunicare in limba franceza sunt recunoscute printr-un certificat international atat la bacalaureat cat si de universitati si angajatori, oferim celor interesati de obtinerea unui certificat international oportunitatea sa sustina examenul de franceza in Sibiu.

In parteneriat cu Institutul Francez din România, Centrul național de gestiune a diplomelor și certificărilor franceze oficiale, facem experienta sustinerii unui examen DELF/DALF cat mai placuta si facila.

Examenele DELF/DALF sunt programate la Sibiu in diverse sesiuni pe an fiind sustinere in seduiul nostru.

DELF Elev face parte din seria diplomelor DELF/DALF eliberate de Ministerul Educației Naționale din Franța. Valorizează competențele de limba franceză ale adolescenților, din gimnaziu și până la liceu. Diploma este recunoscută internațional și acceptată de universitățile și școlile superioare din țările francofone dar și de angajatori. Diploma DELF elev este recunoscută și de Ministerul Educației din România, nivelurile B1 și B2 echivalând probele de la examenul de bacalaureat.

Diploma de Studii de Limba Franceza (DELF) si Diploma Aprofundata de Limba Franceza (DALF) sunt diplome oficiale eliberate de Ministerul Educatiei Nationale din Franta in vederea certificarii cunostintelor de limba franceza ale candidatilor straini.

DELF certifica competentele de comunicare la nivel elementar sau intermediar.
DALF certifica competentele la nivel avansat.

Pentru sustinerea examenelor DELF/DALF locurile se ocupa in ordinea primirii inscrielor si nu se accepta transferuri la un alt centru de examinare din tara.

1. Inscrierea la examen

Se face obligatoriu in perioada oficiala inscrieri anuntata pentru respectiva sesiune de examinare organizata la Sibiu. Datele sesiunilor de examinare sunt stabilite conform calendarului oficial de examinare al Institutului Francez.

Vezi Calendarul de examene DELF/DALF 2018, Sibiu organizate in Centrul ProLanguage (in curand).

Alege examenul dorit, data de examinare si trimite-ne un email cu solicitarea de inscriere la examen.

Vom reveni imediat cu un e-mail de confirmare a primirii solicitarii tale si detalii privind inscrierea. Daca nu primești acest email imediat dupa solicitarea de inscriere, contacteza-ne urgent!

2. Taxa de examen

Se achita doar dupa ce primesti confirmarea noastra privind disponibilitatea locurilor la sesiunea de examen.

Vezi lista cu taxele de examinare DELF/DALF si DELF Elev valabile pentru 2018.

Afla mai multe informatii despre examenele DELF/DALF.

Contacteaza-ne pentru detalii privind inscrierile.