Vorbesti engleza fluent. Dar poti sa si dovedesti acest lucru?

Un certificat international face diferenta!

Se stie ca romanii sunt buni vorbitori de limba engleza si foarte multi o vorbesc foarte bine. Pentru aprofundarea studiilor intr-un program international sau acces la diverse programe de formare si promovare in cariera, pentru emigrare, simpla cunoastere a limbii engleze nu este de ajuns ci se cere dovada unor cunostinte solide de limba.

Un certificat international iti ofera avantajele de care ai nevoie

In calitate de Centru Oficial de Pregatire si Examinare Cambridge, IELTS si LCCI in Centrul ProLanguage adultii interesati sa obtina un atestat de limba engleza pot sa aleaga dintr-o diversitate de certificate si pot sa faca pregatirea necesara pentru un examen international.   

In urma absolvirii unui curs de engleza generala, poti opta pentru certificatele internationale LCCI (London Chamber of Commerce and Industry), disponibile pentru nivelurile A2-C2, recunoscute si de Ministerul Educatiei Nationale din Romania.

In functie de obiectivele tale academice, poti alege certificatele Cambridge, disponibile si pentru adulti pentru nivelurile A2-C2 ale Cadrului Comun European de Referinta, respectiv Cambridge KET, PET, FCE, CAE, CPE

Daca activezi in domeniul afacerilor, un certificat international de engleza de afaceri iti ofera acces la noi oportunitati si la programe de formare in afaceri, gen MBA.

Certificatele Cambridge BEC sau LCCI Business English iti pot fi utile.

Pentru emigrare in Marea Britanie, SUA, Canada, Australia, Noua Zeelanda si nu numai, cel mai probabil vei avea nevoie de testul IELTS.

Alege certificatul de limba engleza de care ai nevoie si inscrie-te la un examen

Pentru reusita la examen inscrie-te la un curs de pregatire Cambridge, IELTS, LCCI completand formularul de inscrieri

Calendar examene si taxe .