Certificatele LCCICertificare si calificari de specialitate in  limba engleza

Cu o traditie de peste 100 de ani, certificatele LCCI au fost concepute de London Chamber of Commerce & Industry -cea mai importanta institutie din lume care ofera calificari de specialitate in limba engleza.

Disponibile in peste 125 de tari, in peste 8500 de centre autorizate de examinare, LCCI ofera o gama larga de certificari ale cunostintelor generale de limba engleza (JETSET)  dar si de specialitate, pentru diverse domenii de activitate: afaceri, comert, IT, contabilitate, marketing, fiind foarte apreciate de angajatori, guverne, universitati si scoli internationale.

Certificatele de limba engleza LCCI sunt concepute pentru a dezvolta abilitatile de comunicare in engleza si cunostintele de care un adult are nevoie pentru o cariera de succes, pentru a se remarca sau pentru a promova la locul de munca dar si pentru a oferi elevilor acces la universitati si programe de studii.

LCCI International Qualifications sunt oferite de Pearson, organizatie recunoscuta si reglementata de Qfqual (The Office of Qualifications and Examinations Regulation – organizatia responsbila de reglementarea calificarilor si examinarilor in Anglia).

De ce sa obtii un certificat LCCI?

Recunoscute international ca dovada a cunostintelor de limba engleza, sunt foarte populare in Europa dar sunt recunoscute si de un numar mare de universitati si companii din Australia, Canada, Noua Zeelanda si SUA.

Aliniate la Cadrul European Comun de Referinta (CEFR), testeaza aspectele practice ale limbii engleze in situatii reale, cotidiene dar intalnite si in sfera afacerilor si in context profesional, la locul de munca. Foarte apreciate de angajatori, au devenit prima optiune de certificare in randul profesionistilor din diverse domenii in intrega lume, pana la nivel de management.

In Romania, LCCI English Language Qualifications sunt prezente din 2005 si reprezinta un avantaj atat pentru adulti cat si pentru elevi echivaland proba de limba engleza la Bacalaureat.   Anexa

ProLanguage, in calitate de Centru oficial de pregatire si examinare LCCI, iti ofera un serviciu complet, incluzand pregatirea specifica si sustinerea in centrul nostru a acestor tipuri de examene:

Pentru detalii despre certificatele LCCI acceseaza http://lcciromania.ro sau contacteaza-ne la info@prolanguage.ro.