LCCI English for Business –  recunoscut de Ministerul Educatiei Nationale ca echivalent al probei de limba engleza la Bacalaureat.

LCCI English for Business contribuie la dezvoltarea abilitatilor de scriere, ascultare, citire si vorbire in contextul englezei de afaceri. Certificatele LCCI pentru engleza de afaceri sunt potrivite pentru cei care doresc sa isi dezvolte aceste abilitati de comunicare la nivel de baza, pentru cei care comunica deja eficient intr-o situatie de afaceri familiara sau pentru cei care sunt fluenti in engleza de afaceri si participa in toate contextele de afaceri.

Examenul se adreseaza celor care trebuie sa utilizeze limba engleza in context profesional, la locul de munca fiind destinat atat adultilor cat si liceenilor, studentilor si tinerilor angajati, la inceput de cariera. Aptitudinea testata este intelegerea formei scrise si vorbite a corespondentei uzuale si a termenilor de afaceri. Nivelul 3 este in general nivelul standard cerut pentru admitere de catre universitati.

Candidatul trebuie sa poata comunica eficient in situatii obisnuite de afaceri.
Examenul consta intr-o proba obligatorie (scriere si citire) si una optionala (vorbire si ascultare) care pot fi sustinute separat.

Proba de conversatie a examenului se constituie dintr-un dialog pe o tema din sfera afacerilor.

Examenul LCCI English for Business are 5 niveluri, aliniate la Cadrul Comun European de Referinta (CEFR): 

English for Business Preliminary (A1-A2)

English for Business Nivelul 1 (A2-B1)

English for Business  Nivelul 2 (B1-B2)

English for Business Nivelul 3 (B2-C1)

English for Business Nivelul 4 (C1-C2)

Cum te inscri la un curs LCCI de engleza pentru afaceri?

Cursurile de pregatire LCCI Business English se organizeaza pe perioada a 24 saptamani, în 2 sedinte pe saptamana de 2.5 ore/sedinta. Simulari pentru examen si rezultate garantate!

Numar optim de 8 – 10 cursanti/grupa.

Rezerva un loc in grupa a completand formularul de inscrieri .

Te vom contacta imediat pentru detalii, confirmarea si finalizarea inscrierii.

Cum te inscrii la examen?

Examenele LCCI Business English se organizeaza atat in sesiuni prestabilite sau la cerere si trebuie sa te inscri cu minim 21 zile inainte de data examenului.

Trimite-ne o solicitare de inscriere la examen pe adresa info@prolanguage.ro si te vom contacta imediat pentru detalii privind procedura de inscriere.  

Calendar examene si taxe .

Afla mai multe informatii despre examenele LCCI English for Business .

Contacteaza-ne la info@prolanguage.ro