Certificat de limba engleza recunoscut de Ministerul Educatiei Nationale ca echivalent al probei de limba engleza la Bacalaureat, nivel B1

Examenele LCCI JETSET (Junior English Tests, Senior English Tests) ESOL International Qualifications evalueaza abilitatile candidatilor de a comunica in limba engleza, in context general si ofera o certificare de inalt nivel a cunostintelor de engleza, disponibila si recunoscuta in intreaga lume. Sunt destinate atat adultilor cat si elevilor de gimnaziu si liceu.

Testele pot fi sustinute pe mai multe niveluri de dificultate acoperind cele 4 abilitati de comunicare: ascultare, vorbire, citire si scriere. Sunt destinate celor care vorbesc engleza ca a doua limba si doresc sa obtina un certificat de limba engleza recunoscut international pentru a demonstra cunostintele dobandite.

Pot fi sustinute pe 8 niveluri, nivelurile JETSET 2-7 fiind aliniate Cadrului Comun European de Referinta respectiv A1, A2, B1, B2, C1, C2 si au acreditare Qfqual ca si certificate internationale de limba engleza (ESOL International Qualifications):

Pearson LCCI JETSET Foundation

Pearson LCCI JETSET Level 1

Pearson LCCI Entry 1 Certificate in ESOL International (CEFR A1) – JETSET Level 2

Pearson LCCI Entry 2 Certificate in ESOL International (CEFR A2) – JETSET Level 3

Pearson LCCI Entry 3 Certificate in ESOL International (CEFR B1) – JETSET Level 4

Pearson LCCI Level 1 Certificate in ESOL International (CEFR B2) – JETSET Level 5

Pearson LCCI Level 2 Certificate in ESOL International (CEFR C1) – JETSET Level 6

Pearson LCCI Level 3 Certificate in ESOL International (CEFR C2) – JETSET Level 7

Fiecare nivel de examinare are 3 componente obligatorii (ascultare, citire si scriere) si 1 componenta optionala (testul de vorbire). Singura exceptie apare la nivelul JETSET Foundation care nu are proba de scriere.

Inscrie-te la cursurile de pregatire pentru examenele LCCI si vei beneficia de:

  • Materiale oficiale de pregatire
  • Suport de curs personalizat si original, al editurilor de prestigiu din strainatate
  • Idei practice pentru pregatire si simulare a examenului
  • Consiliere si asistenta in procesul de inscriere si sustinere a examenului

Organizare cursuri:

Poti opta pentru un certificat LCCI la finalizarea unui curs de limba engleza generala care va fi personalizat si cu ore de pregatire pentru sustinerea examenului LCCI.

Cursurile de pregatire LCCI JETSETse organizeaza pe perioada a 24 saptamani, în 2 sedinte pe saptamana de 2.5 ore/sedinta. Simulari pentru examen si rezultate garantate!

Numar optim de 8 – 10 cursanti/grupa.

Rezerva un loc in grupa a completand formularul de inscrieri.

Te vom contacta imediat pentru detalii, confirmarea si finalizarea inscrierii.

Cum te inscri la examen?

Examenele LCCI se organizeaza atat in sesiuni prestabilite sau la cerere si trebuie sa te inscrii cu minim 21 zile inainte de data examenului. Examenul se sustine in Sibiu, in Centrul ProLanguage.

Trimite-ne o solicitare de inscriere la examen pe adresa info@prolanguage.ro si te vom contacta imediat pentru detalii privind procedura de inscriere.  

Calendar examene si taxe . 

Afla mai multe informatii despre examenele LCCI JETSET  .

Contacteaza-ne la info@prolanguage.ro