Teste Cambridge pentru copii

Peste 400.000 de copii din peste 80 de tari aleg anual testele Cambridge English YLE. Alege si tu certificatele Cambridge pentru copilul tau!
Alatura-te parintilor din intreaga lume care aleg Testele Cambridge pentru copii (Cambridge English Young Learners), pentru a afla exact care este nivelul de limba engleza al copilului tau, in conformitate cu standardele recunostute la nivel international (CEFR).
Testele de engleza Cambridge YLE sunt concepute pentru a evidentia abilitatile de comunicare in limba engleza ale copiilor si sunt prezentate intr-un format placut, colorat si adaptat varstei lor, cu instructiuni clare si simple pentru a fi usor de rezolvat. Astfel, experienta testului este placuta pentru copii.

De ce Cambridge English Young Learners?

Sunt 3 teste atractive, 3 nivelui de cunostinte: Starters, Movers si Flyers.

Fiecare nivel de testare are 3 probe: ascultare, citire si scriere, vorbire si respecta aceleasi standarde in intreaga lume fiind sutinute cu un examinator instruit si monitorizat de catre Cambridge Assesment English si British Council

  • Copilul tau invata limba engleza utilizata la nivel global
  • Sunt concepute dupa metoda de invatare progresiva si au un caracter participativ-interactiv, fiecare copil fiind implicat in procesul de invatare
  • Nu intimideaza elevii prin durata (intre 20 si 45 minute, in functie de nivel)
  • Nu exista calificativul respins, fiecare copil primeste un certificat care atesta exact abilitatile sale de comunicare in engleza
  • Teste de inalta calitate, riguroase si standardizate (probele de citire, scriere si ascultare sunt corectate in Marea Britanie)
  • Arata cu exactitate nivelul de limba engleza al copilului tau si astfel puteti monitoriza progresul (testele sunt aliniate Cadrului European Comun de Referinta), sistemul de notare este recunoscut international recunoscandu-i cunostintele la nivel international</li

Profesorii care pregatesc copiii pentru testele Cambridge
Au o pregatire speciala, superioara, cunoscand foarte bine metodologia Cambridge si cerintele testelor. Sunt instruiti periodic prin seminarii organizate de Cambridge si British Council in scopul unei pregatiri optime a copilului tau pentru test.
Recunoastere noua in Romania

Diplomele Cambridge pentru copii obtinute in urma examenelor de engleza la nivel Movers si Flyers sunt recunoscute pentru echivalarea probei de competenta lingvistica la admiterea in clasa a 5-a, intensiv engleza. Punctajul minim necesar pentru recunoastere este de 11 scuturi din 15 (minim 4 scuturi la 2 competente si minim 3 scuturi la a treia competenta).

Testele Cambridge Young Learners familiarizeaza copiii cu metodologia de testare Cambridge fiind o baza solida pentru examenele Cambridge pentru gimnaziu si liceu.

Cum il inscrii pe copilul tau la testul Cambridge?
Contacteaza-ne pentru a-l inscrie pe copilul tau la testul potrivit si te vom contacta imediat pentru detalii privind inscrierea.
Rezerva-i un loc la un curs Cambridge pentru copii (link spre Engleza pentru copii (7-12 ani) completand formularul de inscrieri.

Afla detalii si despre Atelierele proLanguage pentru copii  si Taberele de engleza proLanguage.