Engleza pentru adolescenti – cursuri de pregatire Cambridge, IELTS, LCCI

Certificare internationala pentru studii, cariera, emigrare, absolvirea liceului

Elevii de gimnaziu și liceenii pot opta in cadrul Centrului ProLanguage pentru cursurile de pregatire in vederea obtinerii de certificate internationale de tip Cambridge, IELTS si LCCI.

Predam engleza, dezvoltam abilitati de comunicare si te invatam sa obtii un scor cat mai bun la examen.

Fiind recunoscute de peste 20.000 de organizatii din intreaga lume (universitati, colegii, angajatori), obtinerea unui certificat international de limba engleza este sansa ta pentru noi oportunitati.

Un beneficiu major pentru elevi!

Din 2010 Ministerul Educatiei Nationale din Romania recunoaste aceste atestate internationale ca echivalent al probei de verificare a competentelor lingvistice in limba engleza din cadrul examenului de admitere la liceu, profil bilingv sau intensiv engleza cat si la Bacalaureat.

Dacă detii unul din urmatoarele certificate la limba engleza, nu mai trebuie să susti proba de competenta lingvistica la limba engleza.

Afla detalii despre examenele internationale Cambridge, IELTS, LCCI.

De ce sa te pregatesti la proLanguage?
  • beneficiezi de curs specializat de pregatire intensiva
  • profesori experimentati in pregatirea pentru examene
  • suport de curs original, personalizat pentru tipul de examen ales
  • teste specifice si  simulari ale examenelor
  • idei practice despre pregatirea si abordarea probelor de examen
  • consiliere si asistenta in inscrierea la examen
  • mediu de studiu modern, la standardele scolilor internationale
Promovabilitate 100% si rezulate remarcabile!

Ne recomanda rezultatele elevilor nostri. La sesiunea de examinare Cambridge din iunie 2017, 19 din 28 de candidati au obtinut calificativul maxim (Pass with Distinction), 5 elevi – Pass with Merit si 4 elevi – Pass (unii cu o diferenta de doar 1 punct pana la Pass with Merit).

Cum alegi cursul potrivit?

Pentru a stii exact ce nivelul de cunostinte de engleza ai si pentru a alege cursul potrivit, mai intai vei sustine un test de plasare si in functie de rezultat si interes iti vom recomanda ce curs sa urmezi.

Programeaza un test de plasare

Fa o programare pentru o testare initiala accesand si completand formularul. Iti vom confirma pe mail programarea iar daca vrei să o modifici sau să o anulezi, te rugăm să ne scrii.

Testarea dureaza intre 30-50 minute, nu necesita pregatire in prealabil si vei primi rezultatele pe loc. Tarif testare: 30 lei/test.

Organizare cursuri:

Cursurile de pregatire pentru examene difera ca numar de ore si se organizeaza pe o perioada de minim 3 luni (IELTS) si 7-8 luni (Cambridge), în 2 sedinte pe saptamana de 2.5 ore/sedinta. Numar optim de 8 – maxim 12 cursanti/grupa.

Cum te inscrii la un curs de pregatire Cambridge, IELTS, LCCI?

Rezerva un loc in grupa accesand si completand formularul de inscrieri. Te vom contacta imediat pentru detalii, confirmarea si finalizarea inscrierii.

Afla detalii si despre Clubul de conversatie pentru adolescenti si taberele de engleza proLanguage.

Ce spun elevii care si-au luat examenele cu noi?