Cursuri de engleza pentru adulti

Din 2005 peste 1200 adulti au invatat cu succes engleza prin metoda proLanguage

Fie ca vrei sa iti perfectionezi engleza sau incepi sa o inveti acum, fie ca ai nevoie de un curs de engleza generala, pentru locul de munca sau engleza de afaceri, noi te pregatim cel mai bine! Usor, placut, metodic.

Metoda de predare proLanguage este interactiva, centrata pe cursant si integreaza cele mai noi concepte de predare (Learning by doing/Invatare prin actiune,  NLP, Multiple intelligences) cat si principiile invatarii non-formale specifica adultilor.

Cursurile de engleza pentru adulti dezvolta toate cele 4 abilitati de comunicarescris, vorbit, ascultat, citit – in cadrul fiecarei ore de curs, prin variate activitati de comunicare, de imbogatire a vocabularului si a cunostintelor de gramatica, prin dialoguri, jocuri de rol dar,  timp individual de studiu, exercitii de scriere, citire si ascultare.

Cursurile noastre de limba engleza acopera toate nivelurile de cunoastere a limbii, de la cursuri de engleza pentru incepatori (A1) pana la nivel avansat (C2), conform Cadrului European Comun de Referinta pentru Limbi al Consiliului Europei.

Pentru ca ne place interactiunea si dorim sa te invatam engleza usor si repede, cursurile de engleza proLanguage sunt interactive si axate pe aplicatii practice si conversatie cu scopul a dezvolta si imbunatati nivelul de fluenta si comunicare in engleza.

Facem dezbateri pe teme de actualitate, de interes pentru adulti si tineri, teme care te motiveaza si antreneaza in discutii, iti mentin interesul si te implica pe tot parcursul lectiei.

Poti sa alegi urmatoarele cursuri de engleza pentru adulti:

  1. Engleza generalaEnglish4Life 
  2. Engleza pentru locul de muncaEnglish 4Work 
  3. Engleza pentru afaceriBusiness English 

In functie de nivelul de cunostinte absolvit, la finalul unui curs vei putea sa:

  • Comunici mai corect in limba engleza (scris si oral)
  • Interactionezi cu vorbitorii de limba engleza in diverse situatii si contexte din viata cotidiana sau profesionala
  • Te vei simti mai increzator in abilitatile tale de comunicare

Certificare internationala

Adultii care invata engleza cu noi isi pot certifica cunostintele de engleza printr-un certificat recunoscut international LCCI, IELTS sau Cambridge, in functie de obiectivele academice.

Vezi calendarul de cursuri  sau afla detalii despre examenele internationale organizate de noi.

Pentru mai multe informatii sau inscrieri la cursuri contacteaza-ne