Cursuri de engleza generala pentru adulti

Cursurile de engleza generalaEnglish for Life – iti ofera bagajul de cunostinte (vocabular, gramatica si expresii uzuale) util in interactiunea de zi cu zi dar si in unele situatii de la locul de munca. Iti asigura fluenta si capacitatea de a gandi si a te exprima cu usurinta in limba engleza.

Cursurile noastre se organizeaza pentru toate nivelurile de cunostinte, de la nivel incepator pana la avansat (A1-C2, conform CEFR. ). Un nivel bun de engleza generala iti permite  continuarea invatarii limbii engleze in cadrul cursurilor specializate: Engleza pentru locul de munca (English for Work), Engleza pentru afaceri sau Engleza pentru diverse domenii.

In functie de nivelul absolvit, la finalul unui curs de engleza generala vei vorbi engleza cu succes in majoritatea situatiilor de viata si de necesitate imediata, te vei descurca in vacante si calatorii, la cumparaturi, intr-un restaurant sau cafenea, sa ceri si sa dai indicatii si directii pe strada, sa ceri informatii intr-un centru de informare turistica si la o agentie de turism, la un interviu de angajare, la locul de munca, la studii si in multe alte situatii.

De ce ProLanguage?

  • cele mai bune manuale si metode de predare, utilizate la nivel international
  • cursuri personalizate si adaptate necesitatilor tale de formare
  • experienta vasta a profesorilor nostri specializati in formarea adultilor
  • mediu de studiu relaxant si placut, la standardele scolilor internationale
  • vei invata surprinzator de usor si placut, metodic

Certificare internationala

La finalizarea cursului vei obtine Certificatul de competenta lingvistica – ProLanguage sau poti opta suplimentar pentru LCCI – certificat recunoscut international.

In functie de obiectivele tale academice poti alege cursurile de pregatire si examenele Cambridge si IELTS.

Inscrie-te la un curs de engleza pentru adulti

Cursurile de engleza pentru adulti se organizeaza pe perioada a 22 saptamani, 5.5 luni, in 2 sedinte pe saptamana de 2.5 ore/sedinta. Numar optim de 10 – 12 cursanti/grupa.

Cursurile intensive se organizeaza la cerere, in 3-5 sedinte/saptamana. Conditie obligatorie pentru organizare: minim de 10 cursanti/grup.

Vezi Calendarul de cursuri  si rezerva un loc la curs completand formularul de inscrieri.

Pentru mai multe informatii contacteaza-ne