Engleza pentru locul de munca

Vorbeste engleza in context profesional si calatorii de serviciu
Cursurile de engleza pentru locul de munca English for Work, vizeaza dezvoltarea abilitatilor de comunicare in context profesional, la locul de munca, in proiectele in care esti implicat sau in calatoriile pe care trebuie sa le faci in interes de serviciu. Aceste cursuri de engleza iti dezvolta vocabularul specializat si abilitatile de comunicare specifice, extrem de utile in aceste situatii.

Vei fi implicat in diverse proiecte si dezbateri, in rezolvarea unor studii de caz si situatii care te vor ajuta ulterior in rezolvarea sarcinilor de serviciu. Seful si colegii tai vor observa diferenta!

Dupa absolvirea unui curs de Engleza pentru locul de munca, continua sa inveti engleza si dezvolta-ti abilitati specifice de comunicare (English For Specific Purposes) foarte utile la locul de munca sau invata engleza de afaceri .

De ce ProLanguage?

  • cele mai bune manuale si metode de predare, utilizate la nivel international
  • cursuri personalizate si adaptate necesitatilor tale de formare
  • experienta vasta a profesorilor nostri specializati in formarea adultilor
  • mediu de studiu relaxant si placut, la standardele scolilor internationale
  • vei invata surprinzator de usor si placut, metodic

Inscrie-te la un curs

Cursurile de engleza pentru locul de munca se organizeaza pe perioada a 22 saptamani, 5.5 luni, in 2 sedinte pe saptamana de 2.5 ore/sedinta. Numar optim de 10 – 12 cursanti/grupa.

Cursurile intensive se organizeaza la cerere, in 3-5 sedinte/saptamana. Conditie obligatorie pentru organizare: minim de 10 cursanti/grup.

Vezi Calendarul de cursuri si rezerva un loc la curs completand formularul de inscrieri.

Certificare internationala

La finalizarea cursului vei obtine Certificatul de competenta lingvistica – ProLanguage sau poti opta suplimentar pentru LCCI – certificat recunoscut international.

Pentru mai multe informatii contacteaza-ne.