Cursuri de engleza pentru afaceri

Invata engleza de afaceri si asigura succesul carierei tale!

Engleza este limba internationala a afacerilor, asadar daca ai propria afacere sau pozitia ta in companie presupune o mai mare interactiune cu partenerii de afaceri, prezenta la intalniri de afaceri, dezvoltarea de parteneriate, vizite oficiale sau gasirea de solutii pentru diverse aspecte, un curs de engleza de afaceri te va ajuta sa comunici corespunzator in engleza. 

Cursurile de Engleza pentru afaceri acopera nivelurile A2/B1 – C1 si dezvolta abilitatile de comunicare in limba engleza in contextul profesional al afacerilor internationale.

Sunt foarte utile celor care trebuie sa comunice profesionist in engleza la locul de munca si in intalnirile de afaceri cu clientii si partenerii. Iti vei imbogati vocabularul necesar in context de afaceri, vei avea ocazia sa interactionezi si sa solutionezi studii de caz de actualitate beneficiind si de sfatul expertilor din renumite scoli de business internationale.

De ce ProLanguage?

  • cele mai bune manuale si metode de predare, utilizate la nivel international
  • cursuri personalizate si adaptate necesitatilor tale de formare
  • experienta vasta a profesorilor nostri specializati in formarea adultilor
  • mediu de studiu relaxant si placut, la standardele scolilor internationale
  • vei invata surprinzator de usor si placut, metodic

Inscrie-te la un curs

Cursurile de engleza pentru afaceri se organizeaza pe perioada a 22 saptamani, 5.5 luni, în 2 sedinte pe saptamana de 2.5 ore/sedinta. Numar optim de 10 – maxim 12 cursanti/grupa.

Cursurile intensive se organizeaza la cerere, in 3-5 sedinte/saptamana. Conditie obligatorie pentru organizare: minim de 10 cursanti/grup.

Vezi calendarul de cursuri  si rezerva un loc la curs completand formularul de inscrieri .

Certificare internationala in engleza de afaceri

La finalizarea cursurilor vei obtine Certificatul de competenta lingvistica – ProLanguage sau poti opta suplimentar pentru un certificat cu recunoastere internationala Cambridge BEC, LCCI Business English.

Pentru mai multe informatii contacteaza-ne. hyperlink pagina contact.