Engleza pentru cei mici (copii 4-6 ani)

Pe teme special alese pentru pentru copii, invatam engleza interactiv prin cantece si povesti celebre, activitati video, muzica si jocuri.

Personaje indragite precum pisicuta Kenny si prietenii ei Molly si Billy ii atrag pe cei mici in aventurile, cantecele si jocurile lor, invatandu-i limba engleza exact asa cum le place copiillor…usor si distractiv.

Metoda de predare proLanguage pentru pre-scolari este interactiva si bazata pe conceptul Learning by doing– invatare prin actiune.Includmijloace moderne de predare iar invatarea se face prin implicarea tuturor simturilor: audio, vizual, tactil si miscare.

Inca din prima lectie copiiilor le place cum invata engleza cu noi, ne indragesc ca si profesori si invata primele cuvinte si expresii in mod natural si placut.

In scurt timp copilul tau va incepe sa cante si sa vorbeasca in engleza iar ca parinte vei observa varietatea vocabularului insusit si pronuntia englezesca cat si faptul ca ii place limba engleza si vine cu placere la curs.

Tabla interactiva face parte din procesul de invatare, astfel copiii au acces la activitati video si audio inedite, exercitii interactive si o gama variata de jocuri special concepute pentru a facilita invatarea limbii engleze (puzzle, postere interactive, jocuri cu litere si dictionar pe imagini, karaoke si altele).

Cum invatam engleza? De ce ne iubesc copiii?

  •   Coloram, decupam, lipim, modelam in plastilina si realizam proiecte minunate
  •   Facem jocuri de rol, mici scenete de teatru si concursuri de karaoke
  •   Invatam prin miscare, actiune si interactiune
  •   Copiii au parte de lectii interesante, interactive si creative
  •   Le oferim afectiunea, implicarea si experienta profesorilor nostri, instruiti de cei mai buni metodisti la nivel international: Lilika Couri, Jeremy Harmer, Susan Thomas, Bonnie Tsai, Vanessa Reilly şi alţii.

Organizare:

Cursurile se organizeaza pe o perioada de 7.5 luni, in 2 sedinte pe saptamana a cate 1 ora didactica (50 minute), pentru un numar optim de 10 – 12 copii/grup

Perioada:

Cursurile incep in Septembrie si se termina in Mai, maxim Iunie.
Vezi calendarul de cursuri .

Cum sa il inscrii pe copil tau la un curs de engleza pentru prescolari?

Rezerva un loc in grupa pentru copilul tau accesand si completand formularul de inscrieri.Te vom contacta imediat pentru detalii, confirmarea si finalizarea inscrierii.

Afla detalii si despre cursurile Cambridge English pentru copii si despre cluburile si ateliere proLanguage pentru copii.

Ce spun elevii nostri?