Examene Internationale

Fa dovada cunostintelor tale de limba straina cu un certificat international

Cunoasterea unei limbi straine a devenit tot mai importanta atat pentru elevi si studenti cat si pentru adulti. Intr-o lume in continua schimbare, tot mai competitiva si plina de oportunitati, simpla cunoastere a unei limbi straine nu este suficienta dar un certificat lingvistic international face diferenta.

In calitate de Centru oficial de pregatire si examinare in Centrul ProLanguage poti sa faci pregatirea necesara pentru un examen international si sa alegi dintr-o diversitate de examene atat pentru limba engleza (Cambridge, IELTS, LCCI) cat si pentru franceza (DELF/DALF). 

Fie ca esti elev, student sau adult si vrei sa studiezi in Romania sau la o universitate in afara tarii, vrei sa lucrezi sau sa emigrezi in strainatate si trebuie sa dovedesti ca ai cunostinte solide de limba, un certificat international iti ofera avantajele de care ai nevoie.  

Alege certificatul de limba engleza sau franceza de care ai nevoie si inscrie-te la un examen. inscrie-te la un examen.

Pentru reusita la examen inscrie-te la un curs de pregatire Cambridge, IELTS, LCCI sau DELF/DALF completand formularul de inscrieri

Ne poti trimite si o solicitare de inscriere la examen pe adresa info@prolanguage.ro iar noi te vom contacta imediat pentru detalii privind inscrierea.

Calendar examene si taxe.