Engleza pentru copii (7-12 ani)

Recunoscute de peste 12.000 de organizatii internationale, diplomele Cambridge YLE sunt acum recunoscute si in Romania!

Cursurile noastre de pregatire Cambridge pentru copiii cu varsta intre 7-12 ani, sunt cursuri care ofera pregatirea necesara obtinerii certificatelor Cambridge pentru copii(YLE – Young Learners of English).

In calitate de Centru Oficial de Pregatire si Examinare Cambridge incepand cu clasa a II-a toti elevii nostri fac pregatire Cambridge pentru obtinerea faimoaselor diplome Cambridge pentru copii. Elevii de clasa I fac primii pasi in invatarea limbii engleze prin metodologia Cambridge urmand cursul premergator Cambridge YLE.

Cu peste 7 ani experienta si certificare in metodologia de predare Cambridge specifica pentru copii, in cursurile noastre punem accent pe dezvoltarea celor 4 abilitati de comunicare in limba engleza (scris, vorbit, ascultat, citit), in concordanta cu formatul testelor Cambridge YLE.Cu cat copiii incep mai repede sa vorbeasca si sa gandeasca in limba engleza, cu atat isi vor dezvolta mai usor si mai bine abilitatile de comunicare si le vor putea demonstra intr-un test international.

Testele Cambridge pentru copii sunt concepute de catre Cambridge Assesment English (departament al Universitatii Cambridge) pe teme familiare pentru copii si se concentreaza pe abilitatile necesare pentru a putea comunica eficient in engleza: scris, vorbit, ascultat si citit.

Din ianuarie 2018 am introdus varianta noua a testelor Cambridge YLE.

Acestea sunt impartite pe 3 niveluri de incepatori conform Cadrului European Comun de Referinta, cu grad diferit de dificultate:

 •   Pre A1 Starters – nivelul A1
 •   Movers – nivelul A1
 •   Flyers – nivelul A2, aproximativ echivalent cu Cambridge Key English Test (KET)

 Diplomele Cambridge Movers si Flyers pot fi folosite pentru echivalarea probei de competenta lingvistica la admiterea in clasa a 5-a cu program intensiv de limba engleza.

La aceste teste nu exista calificativul `absolvit` sau `picat`. Toti copiii primesc o diploma Cambridge care arata, in scuturi (shields/logo-ul Cambridge), ce scor au obtinut.

Punctajul maxim este de 5 scuturi pentru fiecare parte a testului (scriere si citire, vorbire, ascultare). Obtinerea a 5 scuturi la o proba arata ca elevul s-a descurcat foarte bine la proba respectiva si a raspuns corect la majoritatea intrebarilor. Obtinerea unui singur scut la o proba din test, arata ca elevul mai are multe de imbunatatit la acea abilitate de comunicare.

Beneficii pentru copilul tau:

 •   Cambridge YLE Tests – un indicator clar al progresului in invatarea limbii engleze
 • Constituie un avantaj pentru reusita la examenele Cambridge de mai tarziu, familiarizand copiii cu metodologia examenelor Cambridge
 •   Sunt concepute dupa metoda de invatare progresiva si au un caracter participativ-interactiv, fiecare copil fiind implicat in procesul de invatare
 •   Sunt o metoda excelenta de a-i motiva pe copii sa invete limba engleza si le recompenseaza efortul
 •   Ofera o baza solida si incredere in sine in invatarea limbii engleze
 • Recunoastere la nivel international si national a cunostintelor de limba engleza

Recompensat printr-un certificat detinut de milioane de copii din intreaga lume, copilul tau se va simti mai increzator in abilitatile lui de comunicare in engleza.

Intra pe facebook @ProLanguage si vezi albulmul foto de la Festivitatea de premiere Cambridge 2017 (Cambridge Diloma Award Ceremony) pentru a te convinge de succesul elevilor nostri.

De ce pregatire Cambridge pentru copii prin metoda proLanguage?

4 generatii de elevi din centrul nostru au obtinut diplomele Cambridge pentru copii cu rezultate excelente.

58 de elevi au sustinut exemenele Cambridge cu noi si British Council in 2017.

 •   Departajarea copiilor pe grupe se face printr-un test de plasare si astfel fixam obiective clare de invatare
 •   Respectam programa si metodologia de examinare Cambridge specifica fiecarui tip de test, astfel copiii vor sti sa abordeze si sa rezolve cu succes fiecare sectiune de testare
 •  Suport de curs original si teste specifice Cambridge YLE
 •   Simulari pentru testare

Profesorii ProLanguage sunt certificati de catre British Council pentru pregatirea elevilor pentru testele Cambridge YLE. Garantia rezultatelor, promovabilitate 100%!

Organizare cursuri:

Cursurile se organizeaza pe o perioada de 7-8 luni, cu derulare pe intregul an scolar, în 2 sedinte pe saptamana de 1.5 ore didactice. Numar optim de 10 – 12 copii/grupa.

Cum alegi cursul Cambridge potrivit pentru copilul tau?

Este foarte important pentru noi sa stim care este nivelul de cunostinte al fiecarui elev pentru a-i recomanda cursul potrivit.

Fa o programare pentru o testare initiala accesand si completand formularul. Iti vom confirma pe mail programarea iar daca vrei să o modifici sau să o anulezi, te rugăm să ne scrii.

Testarea dureaza intre 30-50 minute, nu necesita pregatire in prealabil si vei primi rezultatele pe loc. Tarif testare: 30 lei/test.

Afla mai multe despre testele Cambridge English pentru copii.

Cum sa il inscrii pe copil tau la un curs de pregatire Cambridge English?

Rezerva un loc in grupa accesand si completand formularul de inscrieri. Te vom contacta imediat pentru detalii, confirmarea si finalizarea inscrierii.

Afla detalii si despre cluburile si atelierele proLanguage pentru copii

Ce spun elevii care si-au luat certificatele Cambridge cu noi?